POLPO ligger bortgjemt i en bakgate i Londons edgy Soho-distrikt, og er en av de hotteste restaurantene i byen. Kritikere og matelskere har strømmet til denne undervurderte bcaroen der Russell Norman serverer retter fra bakgatene i Venezia. Langt fra turist-trap spisesteder i den berømte flytende byen, er denne typen matlaging unfussy, nyskapende og overstrømmende deilig. De 140 oppskriftene i boken inkluderer caprese stacks, zucchini shoestring pommes frites, asparges med parmesan og ansjossmør, risotto med smørnøtt, arancini, kanin cacciatore, varm andesalat med våte valnøtter og rødbeter, sprø babypizzaer med prosciutto og rakett, kamskjell med sitron og peppermynte, makrelltar, linguine med muslinger, hele havbream, varm blekksprutsalat, soft-shell krabbe i Parmesan røre med fennikelsalat, valnøtt og honning semifreddo, tiramis, fizzy bellinis og glass med klar oransje spray. Med luminescerende fotografering av Jenny Zarins, som fanger de sjeldne hjørnene, den travle bcari og de sublime vannveiene i Venezia, er POLPO en blendende hyllest til Italias største skjulte mat.
Leveringstid: 2-4 virkedager. Vi tilbyr alle Goodie-medlemmer gratis frakt på bestillinger over 699 NOK med levering til Posten/Bring utleveringssted. Hvis du ikke ønsker å være Goodie-medlem, tilbyr vi levering fra 49 NOK. Kun norske adresser leveres fra Magasin.no.